måndag 28 januari 2008

Något ovanligtNu får ni titta noga för detta är inget jag gör ofta.

Jag har provat på att göra ett kort i collage stil.Bakgrunden är stämplad med InkyWings egen stämpel, 3502H Kärlekscollage. Jag har stämplat med Adirondacks stämpeldyna wild Plum. Sedan tog jag en pensel och blötte den lite i vatten och drog över motivet. Eftersom dynan är vattenlöslig så går det att dra ut färgen för att få en fin effekt.

Ovanpå detta stämplade jag fågeln från Inky Boutiques stämpel paket Nightingale. Sedan embossade jag den med silvrigt embossingpulver från Inkywings.

Jag har även använt 3D-lack på hjärtanen.

Jag har använt en Paper Frills som just nu finns i rea kategorin. Tyvärr finns där ingen vit som jag har använt. Men det finns andra roliga färger. Jag har piffat upp den vita genom att ta en blöt pensel och dutta den mot stämpeldynan, Wild Plum, och sedan måla på frillsen. Slutligen "chalkade" jag kanterna med själva stämpeldynan.

På bakrundspappret har jag stämplat en swirl fråm Autumn Leaves med samma stämpeldyna, Wild Plum.

Cardstocken är från Bazzil och det mönstrade pappret från ett 6"x6" block från Basic Grey.

3 kommentarer :

Anonym sa...

Vad kul att pröva på något nytt mot vad man brukar göra. Resultatet blev kanonfint!
Önskar dig en härlig kväll//Marie-Louise

Sara - SaGam sa...

Vilket härligt kort du fått till Ann-Louice! Du borde göra fler kort i stil du inte brukar!

Lillemor Engdahl sa...

Vad roligt att se ett collage kort hos dig! Har själb gjort mitt första collage kort för ett tag sen, dast det var betyyyydligt simplare än ditt fina! Har mer o mer börjat intressera mig för collagestämplar o i vår kommer jag att pröva den typen lite mer, kul! Då upptäcker man att det finns mååånga olika stämpeldynor som kan vara bra att ha (läs dyrt att ha)... ;O)
Tack för titten!
Lillemor