måndag 21 januari 2008

Alla Hjärtansdag kort


Jag fick i uppdrag av Lisa på Inkywings att göra två hjärtkort. Ett mycket enkelt och ett som jag brukar göra.

Jag har stämplat en gris med hjärtballonger från Penny Black som jag färglagt med ProMarker och Prismacolor pennor. Blommorna är utstansade med Retro flower punchen och jag har monterat dem så att jag utnyttjar grenarna på det mönstrade pappret.

Jag har även dekorerat baksidan där jag använt en stämpel från InkyWings. Den är även den målad med ProMarker och Prismacolor pennor. Jag har sedan stansat ut den med en 1 1/2" cirkel stans och sedan har jag chalkat kanterna, ritat söm och skrivit mitt namn och datum.Så här blev det enkla kortet. Jag har stämplat lite lekfulla hjärtan från Inque Boutiques mini set Love Grows Mini med Adirondacks dyna Wild Plum. Sedan har jag färglagt dem med ProMarker pennor och skuggat med en lila Prismacolcor penna och luktfritt lösningsmedel. Därefter har jag ritat dit stjälkar och blad med en lila penna. Bokstäverna är utstansade med QK alfabetet Diesel.

Titta gärna in på InkyWings bloggen för att se de andra DT tjejernas hjärtkort.

3 kommentarer :

Dani sa...

Fina kort du har gjort, gillar det med den lilla söta grisen jättemycket.

Ha det gott

Ulrica sa...

Kanonfina kort!!
Du, jag måste fråga dig ang. retroflower-stansen.. finns den i olika storlekar? Jag har en men skulle gärna ha den både större och mindre :)

Kramar

Jenny sa...

Jättefina kort. Jag har också fastnat i promarker träsket nu...=) Jessica och du är dåligt inflytande på mej... =) Hoppas vi ses snart! KramKram