tisdag 8 januari 2008

Lycka är....


Jag får ta och skämmas för den dåliga uppdateringen av den här bloggen. Här är ett kort som jag gjorde till Lisa när hon fyllde år i december. Katten är från Penny Black och den är färglagd med ProMarker pennor och Faber Castell Polychromos pennor och lösningsmedel (MCP tekniken). tårtan är lackad med 3D-lack för mer effekt.

Har varit på pysselträff i Enköping i slutet av året och jag gjorde några kort som jag inte scannat ännu. De kommer när jag orkar manövrera scannern...

Jag har i alla fall fått en ny hårddisk i julklapp så nu är det bara att spara på mig mer saker. Dessutom har jag fått boken Vinterns söta. Den är helt underbar om man älskar godsaker och kokböcker.

Höjden av lycka måste vara att vänta på nyinköpta dyra pysselsaker. Köpte ju massor av ProMarker pennor innan jul så nu har jag 47 st. Och nu så bara måste jag ju ha 120 st Prismacolor pennor också... Så med lite tur landar de i brevlådan imorgon... Längtar!! Det är som julafton när man var liten.

Men men det dröjer nog inte många dagar innan pennorna benämns som "de där gamla grejorna" och man har siktet inställt på nya dyra måste ha saker. Ge mig några dagar så...

Dessutom har jag råkat beställa en Crop-a-dile och en till rosa liten förvaringsväska och en till ProMarker penna.... Ja, vad säger man. Lyckan är visst kortvarig...

Tack för alla snälla kommentarer!

7 kommentarer :

Ulrica sa...

Här är en som snart vässar ihjäl sig på alla 120 pennorna :o)
Jag slog dessutom till idag och köpte 72 nya akvarellpennor.. och Jessica fick även mig att köpa en Crop-a-dile och så åkte jag till Uppsala och köpte Beckers förtunning.. himmel, vad vi shoppar, hörru :o)))).

Kram på dig
Ulrica

Jenny sa...

Jag fick hem min Crop-a-dile idag. Jösses va lätt den sätter öljetterna. Vilken färg köpte du?? KramKram

Ann-Louice sa...

Jag köpte förstås en rosa.
Så den matchar scrapväskan.. host.. host..Lite problem har man. Har bara inte fått den ännu... Snyft....

Ja, den är supertyst och den passar till de flesta öljetter. Man behöver ingen väska med underlägg och olika delar för olika öljetter. Smart och smidigt. Nackdelen är att den är lite stor kanske men vad gör det den är ju rosa. Den där Jessica hon lurar då i en en massa strunt. Det är dyrt att ha henne som kompis, passa er! Fast det kanske i tidernas begynnelse är mitt fel alltihop...

Ulrica, du köpte väl inte akvarellpennorna bara för att vi lurade i väg dig att köpa pennvässare? Hoppas inte det. I så fall är det vårt fel!:o)

Anonym sa...

Hejsan!!
God fortsättning på det nya året! Kul att kika in hos dig och ett tjusigt kort hade du också gjort! Ja, kul med lite nya saker, man går och väntar som en tok framför brevlådan...*Ler.
Ha en trevlig kväll//Kram Marie-Louise

Petra/Paradise sa...

Underbart sött kort vännen!! Lisa måste blivit superglad för detta!! =D
Den stämpeln skulle jag så gärna vilja ha!! *avundas* ;)
Hoppas allt är bra med dej?
JAg får önska dej en god fortsättning =)
kram Petra

~Johanna~ sa...

Hej hej. Jag med detta intresse blir man väldigt snabbt ruinerad. Har bestämt mig för att traggla med distresserna ett tag till. Hoppas att du å Jessica kommer den 9:e februari.

Trevlig helg.
Kram Johanna

~Johanna~ sa...

Här kommer en instruktion till Crapadile´n.
http://www.youtube.com/watch?v=wyHffZ-e0Xc