måndag 29 oktober 2007

Nu är det över..

I helgen var jag och min bästa kompis tussan på mässan i Karlstad. Det var jättekul! Har ju sett fram emot det väldigt länge och nu är det över...

Jag satt och demade lite hos InkyWings båda dagarna. Det var min första gång så jag hoppas att det gick bra. Det var lite läskigt i början men sen gick det bra. På lördagen satt jag och målade de nya Angie B motiven och på söndagen satt jag och klädde två askar som några lyckliga vinnare får på shoppinglotten.

Har några kort från mässan men har inte hunnit ladda ner dem till datorn ännu.

Tack så mycket för alla gulliga kommentarer på mässan. Det betyder jättemycket.Det var verkligen roligt att träffa er och jag hoppas att jag kunde hjälpa er som hade frågor.

Nu är man då lite fattigare igen.. Och vi som ska åka på Syfestivalen på fredag. Får ta och inventera plånboken och se om jag har råd med något mer än inträdet.

Jag köpte förstås lite nya hÄnglar i helgen. Var ju bara tvungen att ha de nya grisarna. Köpte lite papper och småsaker och en cirkel stans. Och så råkade jag bli delägare i en bind-it-all maskin också. Jessica håller på att övertala mig att den ska stå hemma hos henne. Jag åker ofta och våldgästar där och får mat och snor till mig lite dekorationer och annat smått och gott när vi har pysseldagar. Jag orkar aldrig släpa med mig alla mina saker dit och så blir det ju billigare för mig också, gratis mat och gratis dekorationer. Helt perfekt arrangemang tycker jag. :o) Så jag antar att jag får gå med på att hon får ha den nya maskinen hos sig.

Måste bara tala om att det var så roligt att träffa er alla som arbetade på mässan. Särskilt Lisa, Marie och mina DT kollegor Chruss och Ingrid. Och så förstås så var det kul att se er från Pysselmyran också. Vi hade så roligt allihop på lördagskvällen. Jag gör gärna om det fler gånger.

Åker på kurs till Örebro efter jobbet idag och blir borta några dagar så jag kanske blir lite osynlig. Jag har tagit med mig alla nya stämplar så jag kan montera dem allihop och så ska jag försöka hinna med att måla lite också. Måste ju utnyttja tiden på hotellet.

En stor kram till er alla!

tisdag 23 oktober 2007

Dags att boka in mässa i helgen!

Måste bara tacka för era snälla kommentarer! Ni är så gulliga. Tack så hemskt mycket! Det betyder en hel del för mig.

Sen måste jag passa på att tala om för er att ni måste komma till Karlstad i helgen på mässan. Jag kommer att vara där liksom InkyWings som jag är DT hos. Så jag hoppas att vi kommer att ses där.

Här kommer en liten aptitretare på stämplar som kommer att finnas hos InkyWings på mässan.


De båda nallestämplarna och järneksbladen på baksidan är från Angie-B kollektionen som InkyWings säljer. Bokstäverna är från ett nytt företag som heter Inque Boutique och som också finns hos InkyWings.

måndag 22 oktober 2007

Besviken....

Resultatet från Scrappiztävlingen kom upp igår kväll. Har inte återhämtat mig från det. Känner mig ledsen och besviken. Det blev ingen vinst alls...

Allt kämpande i fem månaders tid förgäves.

Det såg mycket bra ut inför finalen. Låg på fjärde plats och det kändes bra. Men efter att ha läst resultatlistan för finaltävlingen... Åttonde plats och inget pris.

Grattis Paradise till vinsten! Du är väl värd den. Ditt bidrag var jättefint! Och grattis ni andra också. Alla är värdiga att vinna något efter allt kämpande.

Känns bara så otroligt konstigt att några som låg mer än 100 poäng efter inför finalen kunde så enkelt gå om. (En vinst i en deltävling gav ca 70 poäng) Det är jag mest besviken på. Det känns som om det bara var finaltävlingen som räknades och bra resultat i de övriga inte var lika viktiga. Det känns så otroligt onödigt att ha lagt ner så mycket tid på de övriga bidragen när jag kunde gjort något halvdant istället och sparat energin till finalen istället. För det var ju tydligen det som premierades.

Jag har aldrig varit med i en tävling med så mycket oklarheter och förändringar. Har man en tävling så ska reglerna vara tydliga och alla ska förstå precis vad som gäller. Dessutom kan man inte förändra förutsättningarna under tävlingens gång. Det är vad jag tycker i alla fall.

Det är ju bara en tävling men jag känner mig ledsen och besviken i alla fall. Alla timmar man lagt ner till ingen nytta. Jag kunde ha gjort andra saker istället. Jag som kände mig så nöjd när jag var klar med mitt bidrag.

Här är i alla fall mitt finalbidrag:

Uppgiften var att göra två bidrag och inspireras av musik med sommarkänsla. Jag har dekorerat en tidskriftsamlare och en mapplåda.

Låten jag inspirerats av spelas av XTC och heter I'd like that. När jag hör den tänker jag på då den snurrade runt på repeat på min MP3 spelare som jaglyssnade på till och från jobbet varje dag i sommarvärmen. En räddare i nöden då jag kunde slappna av och få lite extra vila före och efter jobbet.En riktigt avslappnande sommarlåt för mig. En som jag gärna lyssnar på ihängmattan.I låten sjunger de om solrosor. Det hör verkligen sommaren till. Solrosor är så fina och de inspirerade mig till mina två finalbidrag.

Här är en bit ur låten:

I'd like That if we could cycle down some lane
I'd like that if we could ride into the rain
No macs, getting wet
I'd be your Albert if you'd be Victoria, hah hah
We'd laugh because each drop would make me grow up
Really high, really high like a really high thing
Say, a sunflower
























fredag 12 oktober 2007

Grön glädjeyttring

En supergrön glädjeyttring i kortform som jag gjort med den nya stämpeln ab1921L Öppna armar och scrapstämpeln 7305G - rund - Glädje. motivet är som vanligt målat med distresser.


Baksidan med stämpeln ab1920E Swirlad sol - stor.

Lev på hoppet

Ett rött kort som inger lite hopp har jag gjort med stämpeln ab1925L - Hoppet. Texten är stämplad med magnetstämplar och motivet färglagt med distresser.

Baksidan med stämpeln ab1935D Swirl.

onsdag 10 oktober 2007

Världsrekord?

Jag måste ha slagit världsrekord i kortmakeri när jag gjorde de nya DT-korten. Jag hade visserligen färglagt motiven någon dag innan så de var redan färdiga men ändå. Jag satt i mindre än nio timmar på en dag och gjorde färdigt elva kort.

I vanliga fall tar det mig fyra timmar att göra ett kort. Jag är imponerad av mig själv. Om jag har räknat rätt har jag två kort kvar att visa så de kommer nog upp på bloggen den här veckan.

Naturligtvis blev det några rosa-lila kort också för det gick inte att undvika.


Så konstigt. Det blev ett rosa kort med de nya änglarna från Inkywings.


Baksidan.
Ett lilarosa grönt grattis kort med nya stämplar från Inkywings. målade med distresser som vanligt. Blomman är gjord utskuren av en mall som jag köpte av Engströms på mässan i Leksand.


Baksidan.

Fler nya kort

Ett grattiskort med nya stämplar från Inkywings.


Baksidan.

Ett rött kärleksfullt kort med de nya stämplarna från InkyWings.


Baksidan.

Nu är det jul igen

Ett vintrigt kort jag gjort med rykande färska snögubbestämplar från Inkywings. Motiven är målade med distresser.

Baksidan av det vintriga kortet.


Ett till julkort med nya stämplar från InkyWings. Målade med distresser.



Baksidan.

torsdag 4 oktober 2007

Fler DT kort för InkyWings

Ett till bröllopskort men den här gången ett grattiskort. Tårtan är målad med distresser och rosorna är 3D-lackade. Samtliga stämplar släpps på mässan i Partille i helgen.


Baksidan av bröllopskortet.


Mitt första julkort även den målad med distresser.


Baksidan av julkortet.

måndag 1 oktober 2007

Förhandstitt!



Här kommer en förhandstitt. InkyWings kommer att släppa nya stämplar på mässan i Partille i helgen däribland några bröllopsstämplar.

Här har jag gjort ett inbjudningskort i den ovanliga bröllopsfärgen röd. Både bruden och rosen med ringarna är färglagd med distresser. Ringarna är målade med gul distressfärg och sedan har jag använt en glittrig genomskinlig Sakura penna för att få det att se ut som metall. Jag har även haft på 3D-lack på ringen för att få den att se mer verklig ut.