måndag 22 oktober 2007

Besviken....

Resultatet från Scrappiztävlingen kom upp igår kväll. Har inte återhämtat mig från det. Känner mig ledsen och besviken. Det blev ingen vinst alls...

Allt kämpande i fem månaders tid förgäves.

Det såg mycket bra ut inför finalen. Låg på fjärde plats och det kändes bra. Men efter att ha läst resultatlistan för finaltävlingen... Åttonde plats och inget pris.

Grattis Paradise till vinsten! Du är väl värd den. Ditt bidrag var jättefint! Och grattis ni andra också. Alla är värdiga att vinna något efter allt kämpande.

Känns bara så otroligt konstigt att några som låg mer än 100 poäng efter inför finalen kunde så enkelt gå om. (En vinst i en deltävling gav ca 70 poäng) Det är jag mest besviken på. Det känns som om det bara var finaltävlingen som räknades och bra resultat i de övriga inte var lika viktiga. Det känns så otroligt onödigt att ha lagt ner så mycket tid på de övriga bidragen när jag kunde gjort något halvdant istället och sparat energin till finalen istället. För det var ju tydligen det som premierades.

Jag har aldrig varit med i en tävling med så mycket oklarheter och förändringar. Har man en tävling så ska reglerna vara tydliga och alla ska förstå precis vad som gäller. Dessutom kan man inte förändra förutsättningarna under tävlingens gång. Det är vad jag tycker i alla fall.

Det är ju bara en tävling men jag känner mig ledsen och besviken i alla fall. Alla timmar man lagt ner till ingen nytta. Jag kunde ha gjort andra saker istället. Jag som kände mig så nöjd när jag var klar med mitt bidrag.

Här är i alla fall mitt finalbidrag:

Uppgiften var att göra två bidrag och inspireras av musik med sommarkänsla. Jag har dekorerat en tidskriftsamlare och en mapplåda.

Låten jag inspirerats av spelas av XTC och heter I'd like that. När jag hör den tänker jag på då den snurrade runt på repeat på min MP3 spelare som jaglyssnade på till och från jobbet varje dag i sommarvärmen. En räddare i nöden då jag kunde slappna av och få lite extra vila före och efter jobbet.En riktigt avslappnande sommarlåt för mig. En som jag gärna lyssnar på ihängmattan.I låten sjunger de om solrosor. Det hör verkligen sommaren till. Solrosor är så fina och de inspirerade mig till mina två finalbidrag.

Här är en bit ur låten:

I'd like That if we could cycle down some lane
I'd like that if we could ride into the rain
No macs, getting wet
I'd be your Albert if you'd be Victoria, hah hah
We'd laugh because each drop would make me grow up
Really high, really high like a really high thing
Say, a sunflower
13 kommentarer :

Jenny sa...

Måste bara säga Anne att ditt bidrag är enormt fint. Jag har suttit och studerat de länge...
Om tävlingen uttalar jag mej inte eftersom jag inte va me...=) KramKramKramKram

Lillemor Engdahl sa...

Ett sånt arbete du lagt ner! Men sen blev ju resultatet helt fantastiskt! Eftersom jag är en stor hÄngelälskare så blev jag kär i ditt bidrag direkt när jag såg det, det är absolut enastående, ljuvligt och "hÄngligt".
Förstår att du blev besviken, hoppas tävlingen blir tydligare till nästa gång annars finns det väl ingen som vill lägga ner så många timmar på en tävling igen.

Tröstkram Lillemor

BEATA EWA sa...

Jeg ble helt stum av beundring når jeg så bidragene dine!
Fantastik flott! Nydelig stykke arbeid, veldig gjennomtenkt og gjennomført!

Jeg har ikke følgt med i tävlingen men forstår at det er veldig forvirrende og ikke noe særlig rettferdig når det ikke finnes tydelige regler for arrangementet :-(. Men arrangørene lærer forhåpentligvis av det. Du hadde gjort helt enestående innsats og kan ikke være annet enn veldig stolt av deg selv og dine bidrag!!

Klem fra Beata

Chruss sa...

Du, ditt bidrag/bidragen var alldeles fantastiska i mina ögon! Jag förstår innerligt att du är besviken men dian bidrag var outstanding och enormt fina! Remember that!!!

Marit sa...

Dina bidrag är så otroligt fina!!!

Har inte följt tävligen alls, men jag kan inte förstå att du "bara" hamnade på 8e plats...

Vet inte heller hur många som deltog, men alltså... dina saker är så fina, du är så jätteduktig så jag hoppas verkligen att du fortsätter att tävla med dem!

Jättekramar!!!

Ulrica sa...

Ditt bidrag är helt fantastiskt fint och väl arbetat. Har suttit länge och tittat på alla fina detaljer.

Ewonne sa...

Enormt fint bidrag som definitivt förtjänar mer än en 8 placering! Helt ljuvligt är det ♥

Sussig sa...

Jättefint bidrag. Det verkar som dom tabbat sig ordentligt med poängsättningen, har surfat runt och många är missnöjda och besvikna.
Men vi "vanliga" tycker du gjort ett otroligt jobb.

Ann-Sofie sa...

Hej!
Har inte gjort något inlägg här förut...
Vill bara säga att du är ♥SuperDuperDuktig♥.
En fråga; var kan man få tag på den däringa käcka saken som du har till dina mönstrade/cardstocks- papper?. Den var i en så lagom storlekTack på förhand// Ann-Sofie

Ann-Louice sa...

Tack för era snälla kommentarer. Det gör mig verkligen glad.

Och till Ann-Sofie och andra som undrar så har jag köpt både mappförvaringen (papperslådan) och tidskriftsamlaren på Coop. De är vita från början.

Ann-Sofie sa...

Tack!!
Ann-Louice för det braiga svaret och för att du tog dig tid med att svara.
Får bege mig till Coop och shoppa loss
TackarOchBugar. // Ann-Sofie

Marina sa...

Ursnygga!!! Jag har som så många andra som skrivit här inte varit med i tävlingen (för min del var det inte så stor idé för jag hade knappast haft någon chans att vinna ändå) men försök släppa det även om jag förstår att det är surt. Hur de än dömt i tävlingarna så sitter du nämligen kvar med två underbara förvaringar! Skulle du tröttna på dem är det bara att säga till, du får så gärna min adress... ;-)

Malin E sa...

Hallå där.
Hittade hit nu när jag surfade runt bland alla mina länkar och hittade detta,Dettavar det bidrag som jag röstade på i den därtävlingen.Jag själv var inte med jag är ju bara nybörjare och tyckte det var alldelesförmycket jobb för mig...fniss..
Synd att du inte vann och trist när det är så luddigt.
KramMAlin