onsdag 10 oktober 2007

Världsrekord?

Jag måste ha slagit världsrekord i kortmakeri när jag gjorde de nya DT-korten. Jag hade visserligen färglagt motiven någon dag innan så de var redan färdiga men ändå. Jag satt i mindre än nio timmar på en dag och gjorde färdigt elva kort.

I vanliga fall tar det mig fyra timmar att göra ett kort. Jag är imponerad av mig själv. Om jag har räknat rätt har jag två kort kvar att visa så de kommer nog upp på bloggen den här veckan.

Naturligtvis blev det några rosa-lila kort också för det gick inte att undvika.


Så konstigt. Det blev ett rosa kort med de nya änglarna från Inkywings.


Baksidan.
Ett lilarosa grönt grattis kort med nya stämplar från Inkywings. målade med distresser som vanligt. Blomman är gjord utskuren av en mall som jag köpte av Engströms på mässan i Leksand.


Baksidan.

4 kommentarer :

Lillemor Engdahl sa...

Ja det var attan vad produktiv du varit på sista tiden! Fick nöjet att se några av dina kort IRL på mässan i Partille. Gillar dina sköna färgkombinationer, dina kort är verkligen GLADA!
Det sista med vantraden i mitten är min favorit!
Lillemor

Chruss sa...

Härliga kort Ann-Louice! Visst var vi flitiga till den här mässan - det fullkomligt sprutade ju ut kort från oss. Dock satt inte jag så länge i ett sträck, fick lov att portionera ut det hela.

Ewonne sa...

Wow vad mycket fint det fanns här då!!! Glad att jag hittade hit och kommer definitivt att komma tillbaka!!
//Ewonne

Anonym sa...

情趣用品,情趣,A片下載,成人影城,愛情公寓,情色貼圖,情色,色情網站,色情遊戲,色情小說,情色文學,色情,aio交友愛情館,色情影片,臺灣情色網,寄情築園小遊戲,情色論壇,嘟嘟情人色網,情色視訊,愛情小說,言情小說,一葉情貼圖片區,情趣用品,情趣,色情漫畫,情色網,情色a片,情色遊戲,85cc成人片,嘟嘟成人網,成人網站,18成人,成人影片,成人交友網,成人貼圖,成人圖片區,成人圖片,成人文章,成人小說,成人光碟,微風成人區,免費成人影片,成人漫畫,成人文學,成人遊戲,成人電影,成人論壇,成人,做愛,aio,情色小說,ut聊天室,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,尋夢園聊天室,080視訊聊天室,免費視訊聊天,哈啦聊天室,視訊聊天,080聊天室,080苗栗人聊天室,6k聊天室,視訊聊天室,成人聊天室,中部人聊天室,免費視訊,視訊交友,視訊美女,視訊做愛,正妹牆,美女交友,玩美女人,美女,美女寫真,美女遊戲,hi5,hilive,hi5 tv,a383,微風論壇,微風