måndag 30 juni 2008

Snart!

Alldeles alldeles strax får jag åka hem och sova.

Det har varit en underbar helg! Jag har varit på mässan i Leksand i helgen. Det var jätteskoj.

Jag, Jessica, Lillemor och Marie-Louise sov kvar i en stuga. Så det blev två dagars mässa. Det blev inte så mycket pysslande som vi hade tänkt men vi pratade strunt och hade kul istället. Tack tjejer för en rolig helg! Det måste vi göra om.

Tyvärr var sängen lite kort. Både huvudet och fötterna tog i om man låg raklång i våningssängen. Inte direkt så man kunde sträcka ut sig. Då var man tvungen att verkligen flytta upp kudden först. Det var ganska välanpassad längd skulle man kunna säga. Och som vanligt sover man inte så bra borta så nu är det lite kämpigt att hålla ögonen öppna.

Jag åkte nämligen och jobbade natt efter att jag kommit hem kl 20 på söndag kväll efter att ha varit borta sedan kl 7 på lördag morgon. Och alldeles strax är det dags för mig att åka hem till sängen. Finns det något bättre?

Hmmm. Det ska vara alla fina saker man köpt på mässan i så fall. Jag kom hem med massor av nya hÄnglar och nya InkyWings stämplar så klart. Och så lite annat smått och gott. Vita primablommor, lite band, några öljetter, en blomstans, Glimmer mist, punchinella, lite papper, några nya fantastiskt fina embossing dies med bårder från Cuttlebug och en Fiskars mall med fjärilar. Sen var det kanske något mer som jag har förträngt.

Men det bästa av allt är nog att se vad andra har gjort för det är mycket finare i verkligheten än på internet. Och sen att få prata med och lära känna alla fantastiska pysselgalningar. Det är så roligt och inspirerande att höra hur ni gör och att få möjlighet att känna att man inte är ensam med sina ha begär"problem".

Tack allihopa för en underbar helg! Nu är det bara att samla ihop all inspiration man fått och försöka skapa egna ny saker. Men lite semester ska nog också hinnas med.

Snart är det sovdags för mig!

Stora kramar till er alla!

12 kommentarer :

Anonym sa...

Tack för senast, det var kul att träffa dig igen *Kram*
Ska bli kul att se vad du hittar på med nya stämplar och annat inköpt.

Lillemor sa...

Vi tänkte allt på dig igår på vägen hem...din stackare som skulle jobba sen...ja, vad gör man inte för den här tokroliga hobbyn? Tack för en supertrevlig helg o vi gör gärna om det igen! Men då ska vi kanske byta rum...? ;O)
Håller på o njuter av en låååång frukost varvat med klapp på nya stämplar, klipp klipp o liiite ångest för när jag kom hem var det ett stort HÅL i min portmonä....
Konstigt...fattar ingenting...Men de där små gummilapparna måste hållt på med nåt i bilen för när jag va hemma hade de liksom förökat sig...det låg så mååånga i påsen, förstår inte hur det gått till!
Hoppas du sover gott nu o så hörs vi snart igen! KRAM Lillemor

Anonym sa...

Åh, vad det låter skoj när du beskriver din helg.. även om du måste hem och jobba :(.

Jag måste återigen få tacka tusenfalt för de fina uppstämplade motiven jag fick i brevlådan.. du må tro att jag blev glad!! Jag hoppas dock att den lilla "saken" dök upp i din vanliga brevlåda också?

Jag hoppas såå att du och Jessica kan komma på pysselträffen i augusti.. jag saknar ju att få träffa er ju!

Stor KRAM

~:Johanna:~ sa...

Hej hej. Nu så här i efterhand hade det ju vart skoj om vi hade stannat kvar vi åxå. Men det kommer fler tillfällen...Morkarla i höst va?! *hoppas hoppas hoppas*

Hoppas även att vi ses den 23/8

Kram

Anonym sa...

Ja det var en trevlig och rolig mässa med mycket shopping. Bara att börja spara till nästa mässa. =) Nu ska jag inviga några av mina nya saker....
Kramis!

Sofia Eriksson sa...

Det var så trevligt att träffa dig igen i helgen!! Hör av dig om du känner för att komma till Gävle på lite pyssel någon gång! Det är ju inte så långt hit från din nya hemort.

Stackare som har jobbat natt!!! Jag hade fullt sjå att ta mig upp i morse efter en natts sömn. Det var svårt att somna igår efter alla intryck och alla drömmar om framtiden (är i tankarna redan på väg från mitt nuvarande jobb...).

Kramar, Sofia/Jozie

Anonym sa...

TACK själv för en underbar helg! TUSEN TACK för hjälp och demo och allt annat. Hoppas du får lite tid att leka med dina nya saker oxå nu och inte bara behöver jobba... ;-)

Stor Kram!

Ylwa sa...

Vad drygt det lät att gå och jobba direkt efter mässhelg, men jag antar att det var värt det :)
*kram*
//Y

Anonym sa...

HIPP; HIPP HURRA!!
på din födelsedag! Jag hoppas att du får en alldeles underbar dag! Vem vet, kanske något pysselpaket smyger sig in...
Tack för senast och hoppas du orkat med veckan. Blev om inget annat en tuff början. Vet inte om jag kan maila dig på den adressen jag fick även en dag som idag?
Kram från ett soligt Falköping!/Marie-Louise

Anonym sa...

Hallojsan! Jag brukar vara inne här och titta ganska ofta och inspireras av dina fina kort. Så nu får du en liten utmärkelse i min blogg :)

NinaiNinja sa...

Hej! Jag tänkte att jag måste lämna en kommentar då jag såg att besöksräknaren står på: "Totalt antal besökare: 10000". =) Jättefina kort du gör, jag tittar säkert in här igen.

Sofia Eriksson sa...

Nu har jag köpt mig en lamineringsmaskin på Classe O, så nu ska jag påbörja skapandet av ett lika fint (nåja, så när jag kan komma i alla fall) stämpelförvaringssystem som du har!

Kram, Sofia