tisdag 5 augusti 2008

Tillbaka till verkligheten

Nu är jag tillbaka på internet och på jobbet igen. Jag har haft tre veckors semester. Och dessutom har jag haft semester från både datorn och TV:n. Det var rätt skönt. Jag har bara njutit av det fina vädret, sovit länge och skött om lite blommor. Det har varit jätteskönt. Det behövdes verkligen. Så nu har jag fått lite ny inspiration.

Idag trots det tråkiga vädret såg jag att min första solros slagit ut. Så trots att jag var sen med att så hinner jag nog få se solrosorna. Jag hinner nog även med att få någon gurka. Det är verkligen kul.

Jag har hunnit med en kortare visit till Tibro och hälsat på sambons släktingar. Så jag får säga förlåt till Lilemor och Marie-Louise för att jag inte hann hälsa på er när jag var i trakterna.

Jag har även hunnit med ett bröllop under semestern. Jag gjorde ett bröllopskort. Kan ni gissa vem som har hjälpt mig med kortet? Hmmm. Det är svårt va??Som alla säkert redan gissat så hälsade jag på min bästis Tussan som har hjälpt mig med kortet. Tack för materialet och handräckningen Bästis! Dessutom ett stort tack till Lillemor som har bidragit med den underbara spetsen.

Jag gjorde kortet i lite panik dagen innan bröllopet och var tvärsäker på datumet. Jag dubbelkollade aldrig. Men det gjorde jag när jag kom hem sent på kvällen. Och tänka sig. Jag hade skrivit fel datum. Så i lite panik innan vi åkte iväg på bröllopet fick jag klippa bort 19 och lägga till 20 med utstansade siffror istället. Så går det när man inte kollar ordentligt.

Jag har kommit in på kursen digital bildbehandling på distans. Det ska bli super skoj! Jag har hört er andra tala så gott om den.

Jag har ett kort hemma på tork som ska scannas ikväll när jag kommer hem från jobbet. Och ytterligare ett kort halvgjort. Så håll utkik så får ni se mer kort inom kort.

5 kommentarer :

Ylwa sa...

Välkommen tillbaka, vännen. Låter som om du haft en skön semester. Själv är jag inne på min tredje vecka efter semestern.
Hoppas du kommer till Enköping på träffen 23/8!!
*kram*
Ylwa

Sofia sa...

Heeej!! Vad kul att se ett inlägg från dig igen! Har allt funderat lite på vart du hade tagit vägen!

Låter som en jättehärlig semester. Själv så har jag två och en halv vecka kvar, men har varken tv- eller datafritt. :)

Kram, Sofia

Jenny sa...

Åhh va kul med en uppdatering från dig... Låter som du haft en underbar semester. själv har jag denna och nästa vecka kvar sen är de dax för mig att jobba också... Underbart kort du har gjort... KramKram

BellaMio sa...

Du gör så underbara kort!!!

Så därför har du har en award att hämta hos mig!

Tack för inspirationen!

Lim sa...

Gorgeous card!! I love this stamps..I'm doing a card with the same stamp for a friend. I love the flowers.

hugs,
LIM