måndag 3 mars 2008

Syfestivalen och projekt ordning i stämpelträsket

I fredags morse slutade jag jobbet tidigare och trotsade det hemska snövädret. Väl hemma kom jag i säng efter kl. 5.00. Klockan ringde strax före kl. 11 då Jessica kom och hämtade mig för att åka iväg till Syfestivalen i Sollentuna.

Väl där vaknade jag till och gjorde världens fynd. Jag kom hem med ett QK Snowday för halva priset. Har inte varit hemma i helgen så det är inte öppnat ännu. Så inom en snar framtid kommer jag att svära över alla snökulor i frigolit som fastnar överallt. Det är bara att leta fram dammsugaren innan jag öppnar förpackningen. Så hör ni några rykten om någon som blev galen av små frigolitkulor så vet ni vem det är.

Vad blev det mer då undrar ni för inte blev det väl bara ett alfabete? Jag kom hem med lite nya stämplar från Pysselmyran och Stämpelboden. De ska testas så fort jag har monterat dem.

Sen kom jag hem med två nya crackle paint färger, lite EZ:a, grungeboard elements och något jag tidigare lovat mig själv att inte börja med.... Sex dabbers... Så nu ska det testas. Jag känner mig själv så jag nöjer mig säkert inte med sex färger.

Javisst ja, Jag kom hem med en ny Promarker penna också en ljusare röd.

Och så träffade vi massor av trevliga tjejer att prata med dessutom. Halva nöjet är att träffa alla likasinnade pysselgalningar som man lärt känna.

I helgen har jag inlett ett projekt som var välbehövligt. Projekt ordning och reda i stämpelträsket. Jag har börjat med min nya stämpelörvaring. Jag har stämlat upp stämplar och målat dem på albumblad. Sedan har jag laminerat dem så att jag kan fästa stämplarna på baksidan. Så nu ska mina stämplar få slippa ligga i oordning i plastpåsar. Nu kanske det blir lättare att hitta dem.

Vi får se hur länge jag orkar dock.. Jag har ju hunnit med att samla på mig en hel del stämplar och det tar ju en hel del tid att färglägga och laminera. I går satt jag länge och hann inte alls långt. Istället blev jag yr i huvudet av Promarker pennorna och lösningsmedlet. Hmm ska kanske ta fram distresserna gen.. vi får se..

Så fort jag hinner ska jag koppla in mig på datorn hemma och lägga ut lite kort från träffen i Morkarla. Jag ska även scanna korten jag hann göra där och så scanna lite albumblad som jag gjort till stämpelförvaringen. Så håll utkik.

5 kommentarer :

~:Johanna:~ sa...

Det låter som att du också har fullt upp med stämpelförvaringen. Jag har 10 blad hemma som ska färgläggas och lamineras. De stämplarna som ska sitta bakom ligger i den fina ordningen nu som dina stämplar gör ;)

Roligt att du fyndade lite i helgen. Jag vågade mig inte iväg. Gick åt lite mer pengar förra helgen än jag hade räknat med.

Ser fram emot att se bilderna från Morkarla.

Hoppas vi ses nåt snart igen

// Johanna

ulrica sa...

Jag hoppas du kunde sova i bilen i alla fall :). Så synd att ni var på festivalen i fredags.. då missade jag ju er båda!!!

Snowday-alfabetet stod jag också och höll i ända tills det var dags att åka hem igår kväll, då fick jag lov att besinna mig ( tills vidare ). Jag och Marianne delade på kartongen med Merry och Bright istället, så bright blev mitt.. jätte jättekul!!!

Några stämplar ifrån stämpelhuset fick jag med mig.. en stor fin ros som jag målade i helgen.. kanonfin stämpel, verkligen!

Åh, stämpelförvaring.. kan du ta hand om mina också tror du??.. jag har en hel hög nu med stämplar som varken är monterade eller förvarade ordentligt *suck*. Jag måste ta mig an dem någon regnig dag :).

Jag ser fram emot bilderna ifrån morkarla och så ser jag fram emot när vi träffas nästa gång.. det blir väl snart snart hoppas jag ???

Stor kram

Jenny sa...

Tack för din fina kommentar i min blogg.. Den värmde verkligen... KramKram

Sofia sa...

Åh, hade också velat åka till syfestivalen! Nästa gång kanske. :D

Stämpelförvaringen låter smart, ska nog också ta tag i det framöver. Måste bara skaffa mig en lamineringsmaskin först. Så mycket annat som prioriteras före bara. :D

Kram, Sofia

Åsa/asamia sa...

Låter som en rolig helg, jag är så ledsen för att jag bestämde mig för att inte åka dit...ångrar mig så!
Kan tipsa om lösningsmedlet Beckers A, det luktar inte alls - jag gillar det!