fredag 28 mars 2008

En liten rapport

Jag har hunnit med att göra ett antal kort med de nya stämplarna som jag kommer att visa er i nästa vecka. Så håll ut några dagar till!

En statusrapport till Johanna:

Jag har hunnit med att göra ett antal blad till min stämpelförvaring. De ska bara scannas och visas. Jag har börjat med alla hÄnglar och stÄnglar stämplar. Det är ett stort jobb! Började med de allra färskaste stämplarna och har kämpat mig tillbaka i tiden. Har just nu ca 8 st blad målade men inte skuggade och laminerade från månadspaketet mestadels bevingat från mars 2007. Så räknar man med dessa så har jag kommit ett år tillbaka i tiden dvs fem klubbpaket och diverse styckestämplar. Detta fyller upp en hel låda (av två) i IKEA förvaringen så jag måste nog ha två förvaringar till bara hÄnglar dvs totalt 4 lådor.

Nu har jag "bara" 8 klubbpaket kvar och lite styckestämplar!! Men framåt går det. Även om jag nu blivit lite less på det.. Men jag ska hålla i och fortsätta. Det första delmålet är alla hÄnglar stämplar. Sen har jag som mål att fixa till samtliga stämplar. Det kan ta ett tag.

2 kommentarer :

~:Johanna:~ sa...

Tack för rapporten ;) Jo jag vet ju att du har en otroligt massa stämplar. Men vad skönt det är när det är klart.

Ha en bra helg
// Johanna

Celular sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.