måndag 4 februari 2008

Du är en stjärna


Jag hinner inte göra något nytt den här veckan då jag jobbar natt men jag passar på att visa er ett kort som jag gjorde när jag var på pysselträff i Enköping efter jul.

Det är lika bra att jag håller mig borta från pysselsakerna. När jag jobbar natt brukar koordinationen inte vara som vanligt och ideérna brukar inte vara de bästa heller. Även fast det känns så just då.

Har bara inte tagit mig för att scanna kortet förrän nu. Det kommer att komma ut ett till kort från pysselträffen den här veckan så håll utkik.

6 kommentarer :

Åsa/asamia sa...

Vilket fint kort!

petra/paradise sa...

Jättesött kort!! =D
kramar Petra

Anonym sa...

Jättefint! Alltid så kul att se vad du har hittat på. Ha en bra vecka!/Kram Marie-Louise

Dani sa...

Jag gillar verkligen din färgläggning, själv har jag lite svårt med Promarkers. Brukar du embossa dina motiv innan eller använder du en vattenfast dyna ? Färgerna brukar flyta in i varandra när jag målar...

Ha det bra
Dani

Dani sa...

Förresten jag har länkat till dig, du får säga till om du inte vill så tar jag bort det.

Dani

Ann-Louice sa...

Tack för de snälla kommentarerna!

Till Dani:

Jag embossar aldrig. Jag använder en vattenbaserad stämpeldyna från Impress. Men man måste vänta lite innan man målar för annars kan stämpelfärgen flyta ut.

Ja, ibland flyter färgerna över i varandra men jag skuggar med Prismapennor så då kan man reparera lite genom att skugga med en mörkare penna eller en brun eller grå där man råkat slarva.

Oftast brukar jag försöka tänka på att inte dra spetsen ända mot kanten på känsliga ställen för färgen kan flyta ut lite i pappret efteråt.

Hoppas att det kan vara till någon hjälp.

Självklart får du länka till min blogg! då länkar jag till din.

Kram

Ann-Louice