måndag 10 december 2007

Veckans deckargåta

Vem kan tala om för mig hur det gick till när jag helt plötsligt blev ägare till säkert alldeles för många ProMarker pennor. Jag har inget minne av att jag har handlat något och än mindre minne av att pengar dragits från mitt konto. Har jag drabbats av minneförlust eller är det bara effekten av ångorna från pennorna och lösningsmedlet?

Ja, nu sitter jag här med massor av nya saker som jag håller på att testa. Och fler och fler saker vill man ha. Hur kommer det sig?

Varför är man aldrig nöjd med det man har? Nu har jag massor av ProMarker pennor och tycker det är hur smidigt som helst att färglägga med dem. Visst det blir inte riktigt samma skillnader i nyanser som när man målar med akvareller eller distresser men om man har alla Prismacolor eller Faber Castell Polychromos pennor också så kan man göra underverk med dem tillsammans med ProMarker pennorna.

Det blir fint på ett helt annat sätt och det är lättare att ta med sig än distresserna.

Vad är då problemet? Förutom mindre pengar på kontot och mindre pengar till att handla julklappar för till andra. (Men man måste väl få köpa julklappar till sig själv också?) Jo, nu har jag inte alla Polychromos alternativt Prismacolor pennor istället. Jag vill ju ha dem också...

Och sen när man har det ja, då finns det ju andra märken av pennor också...

Två andra viktiga saker jag nu vill ha är:

En smart förvaring till pennorna. Är det någon som har något tips förutom den väska som finns att köpa. skulle behöva något som rymmer mer än 24 pennor.. Harkel host...

Det andra är några rosa markerpennor. Är det någon som har något annat märke med marker pennor som kan rekommendera några rosa nyanser? Det finns nämligen ingen riktigt fin gammelrosa eller baby rosa bland Promarker pennorna. tycker jag i alla fall. Rosa kan man aldrig få för mycket av.

Är ju på kurs varje vecka fram till jul nu så jag hinner inte pyssla så mycket men jag ska visa er lite saker gjorda med promarkerpennorna. Så att ni också blir tvungna att lägga till lite på önskelistan till tomten.

4 kommentarer :

Jessica Blixt Wendin sa...

Allt är Marie och Lisas fel! Hade inte Marie gjort så fina bilder med dem, samtidigt som Lisa viftade med pennorna framför näsan på mig. Då hade ju jag aldrig tvingat dig att prova dem när du sa att du inte ville för du förstod att det skulle bli dyrt :O)
Så svaret på deckargåtan är löst!
Det är Marie och Lisa.

Marit sa...

Det finns en jättefin ljus ljus rosa bland brushables-pennorna.
Den heter passande nog Baby Pink (och jag har den i min shop ;-))

Sen finns det en jättebra pennförvaring som tar 72 (!) pennor. Den kommer från Crop In Style och är som en trekant som går att vika ihop när man ínte vill ha den stående framme.

Käckt va =)

Anonym sa...

Haha, ni är för härliga tjejer!
Ja det var en riktig deckargåta det, och snart så har ni lurat in fler i samma träsk:). Kan bli en riktigt tjock bok det här känner jag!
Kram och ha det riktigt bra//Marie-Louise

Carina sa...

De två mest använda orden sen jag började med det här: VILL HA.
Skyll du på lösningsmedlet :) det kan inte jag göra - än...