måndag 9 juli 2007

Mina födelsedagspresenter

En mini Tote Ally från All My Memories men i en annan färg, en blå.


En Large Wheeled Tote från Mimi

En Travelmate Scrap Tote från Mimi



En PSB (Paper/Sticker Binder) från Crop in Style

Kan man bli lyckligare? Jag har verkligen världens bästa kompisar. Jag fick perfekta födelsedagspresenter eller vad tycker ni?

Jag får tacka min Bästis Jessica med familj som gav mig en blå mini Tote Ally, en rosa Travelmate Scrap Tote och en PSB från Crop in Style som jag ska använda till att förvara mina band i.

Hon ska ha ett stort tack för att hon fixade så jag fick en rosa Large Wheeled Tote från alla de andra kompisarna.

Ett stort tack till Lisa som hjälpte till att fixa fram de perfekta presenterna.

Tack så hemskt mycket allihopa!

Nu är det bara att packa väskorna och åka på någon träff. Jag behövde verkligen väskor för jag åker ofta till Jessica och pysslar. Tidigare har jag fått packa allting i stora röda Kvantum kassar. Inte så snyggt kanske men ganska praktiskt. Så nu får jag nog följa med Jessica på någon mer träff när hon inte behöver skämmas för mig mer. :o)

Så om jag inte lägger upp något på bloggen på ett tag så vet ni vad jag har för mig. Först lär det ta ett tag att packa ner alla saker och säkert kommer jag att packa om några gånger för att få det perfekt. Sedan kommer jag att gå omkring med den i lägenheten och stila för mig själv.

2 kommentarer :

Jessica Blixt Wendin sa...

Det var så lite så! Jag gjorde det för att slippa skämmas på nästa Dalapysslingen då vi släpade in 4 st ICA kassar till lokalen sist. Nu kan vi bara rulla in våra väskor och le lite malligt :O)

Kramis

Unknown sa...

Tack för senast. Jag hade j*kligt roligt.
Jag åt så jag trodde jag skulle spricka! Väldigt gott!
Sov som en gris när jag kom hem. Tror att det var någon slags matkoma.

Kram Fredrik